Έργα αποκατάστασης σε δεκάδες αγροτικούς δρόμους του Δήμου Επιδαύρου με το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης»

Το έργο αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Επιδαύρου εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 868.000 ευρώ και αφορά τουλάχιστον 165 σημεία (δρόμους) του Δήμου.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρόνης:

«Η μελέτη είχε κατατεθεί απ’ο την προηγούμενη δημοτική αρχή, προς ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» με την σύμφωνη γνώμη της τότε πλειοψηφίας και του συνδυασμού μας. Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος I» σταμάτησαν να εντάσσονται έργα.

Με τις επίμονες προσπάθειές μας και την καθοριστική και προσωπική συμβολή στα αιτήματα μας, δια ζώσης και μέσω εγγράφων, του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, σήμερα 27/11/2020 υπογράφηκε η απόφαση ένταξης του τεράστιας σημασίας αυτού έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»!

Η αγροτική οδοποιία για περιφερειακούς και ορεινούς δήμους σαν το δικό μας είναι μέγιστης σημασίας και το συγκεκριμένο έργο θα λύσει μεγάλα και συνεχή προβλήματα.

Τον τελευταίο χρόνο με τις ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλία Μαργιόλα έχει γίνει ένα τιτάνιο έργο αποκατάστασης που όμοιό του δεν θυμόμαστε τις τελευταίες δεκαετίες.

Τώρα πλέον με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα 165 τουλάχιστον σημεία (δρόμους) σε όλο το δήμο που θα τσιμεντοστρωθούν, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθηθούν ιδιαίτερα στον τρόπο εργασίας τους.»

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια