Στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα τοποθετηθεί το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μετέβησαν σήμερα το πρωί 25 Νοεμβρίου, η αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Νάντια Σμυρναίου-Αναστασίου και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, εκπροσωπώντας το Δήμο, όπου και είχαν συνάντηση με τον διοικητή της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Στον κ.Βασιλόπουλο μεταφέρθηκε η επιθυμία της δημοτικής αρχής ώστε να ανάψει στο προαύλιο του Νοσοκομείου το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο άναβε πάντα στην πλατεία Συντάγματος, κάτι που αιφνιδίασε πολύ ευχάριστα τον κο Βασιλόπουλο και δέχθηκε με μεγάλη χαρά την συμβολική αυτή κίνηση από πλευράς του Δήμου μας.

Όππψς αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

“Ο συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια”.

3 σχόλια

 1. Μια διευκρίνιση……
  Αν αφήσουν το βασιλόπουλο να διοικήσει το νοσοκομείο όπως πρέπει θα το βάλει σε σειρά.αυτο είναι το πιο σίγουρο.ειναι απο τα καλά παιδιά απ όσους ασχολούνται με τα κοινά στην αργολιδα και άφθαρτος.υπομονη και θα με θυμηθείτε.

  2
  2
 2. ….κάτι που αιφνιδίασε πολύ ευχάριστα τον κο Βασιλόπουλο ……
  Δηλαδή τι, μπουκάρανε στο γραφείο του, απειλώντας τον με στολίδια και σήκωσε τα χέρια ψιλά;;;;
  Σεβασμό σε αυτούς που μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή είναι να ενισχυθούν με επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό, γιατρούς και να πληρώνονται στην ώρα τους, όχι να τη βγάζουν τσάμπα διπλοεφημερίες…..

 3. Αφού δεν είχαμε καρναβάλια την Άνοιξη, τα θυμηθήκανε τώρα..
  Γιατρούς και νοσηλευτές θέλουμε, όχι δεντράκια…
  Όλα τ’ χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε…

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια