Παρεμβάσεις στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ναυπλίου, για χρήση από τους μαθητές

Ο Δήμος Ναυπλιέων τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε πολλές παρεμβάσεις στο χώρο όπου βρίσκεται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη μάθηση της οδηγικής συμπεριφοράς των παιδιών.

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων το οποίο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, παραχώρησε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου, στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.), στο καταστατικό του οποίου συνίσταται η λειτουργία του.

Η λειτουργία του θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη σε όλους και κυρίως στα παιδιά, τα οποία θα μπορούν να μάθουν τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς μέσα από προγράμματα και δράσεις του Οργανισμού, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Ελληνική Αστυνομία κ.α. και ήδη ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

3 σχόλια

  1. Την ίδια χρονική περίοδο λειτούργησαν 3 ΠΚΑ που χρηματοδοτηθηκαν με 50.000.000 εκατομ. Δραχμές τότε επί ΠΑΣΟΚ, του Ναυπλίου, που για πολλά χρόνια ήταν σκουπιδότοπος, της Νέας Κιου επί Δημαρχιας Κατριλιωτη το μόνο που λειτουργούσε κ δέχτηκε όλα τα σχολεία της Αργολίδας κ της Πελοποννήσου, μέχρι τον θάνατο του, έκτοτε το χάος, ερχόμενος ο Καλλικρατικος Δήμος το πάρκο αποξηλωθηκε από όλα , αυτοκίνητα, μηχανές ποδήλατα, παιδικά αυτοκίνητα σημανσεις, δρόμους κλπ, ακόμη έκοψαν και τα δέντρα από ιδρύσεως της Κιου, πόσο μπροστά ήταν ο Κατριλιωτης, και μετά ήρθε ο θίασος 10 χρόνια τωρα που αντί για έργο μόνο γελιο προκαλούν ως θίασος, και το πάρκο του Αργους στο γήπεδο πειρουνη που δεν λειτούργησε ποτέ!!!! !!!!!!!!

    • Για το ξήλωμα του πάρκου κυκλοφοριακης αγωγής έργο όραμα του μέγιστου Κατριλιωτη, και την εξαφάνιση των οργάνων αυτοκινητων και όλης της εγκατάστασης δεν θα πρέπει να απολογηθούν και να λογοδοτήσουν οι τότε αντιδήμαρχοι;;; Χατζηγεωργιου Ηλ. Μπάντανας και Τσιμπος;;;;;; γιατί ξηλωθηκε το πάρκο και κόπηκαν τα δέντρα κόσμημα, και που πήγαν τα όργανα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του φορολογούμενου Κιωτη πολίτη;;;; ποιοι ευθύνονται γι αυτό;;;;;;; θα μας πουν κάποτε οι κύριοι αυτοί;;;;;;;;;;;;

  2. Επιτέλους το όραμα γίνεται πράξη. Νιώθω υπεροχα, γιατί τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής που οργανώσαμε στα σχολεία του νομού μας 1995 με τον τότε αξιωματικό τροχαίας κ. Μητρόπουλο με οδήγησαν στην ιδέα της ίδρυσης του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής ως υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργολίδας τότε. Η κυρία Μ. Ράλλη αξίζει κάυε έπαινο!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια