spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Σαρίδη: Ψευδή και κατάπτυστα αυτά που αναφέρονται από το ΚΚΕ για το Νοσοκομείο Αργολίδας

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Με ανακοίνωση, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΚΚΕ Αργολίδας.

Απαντά πως είναι τραγικό να κάνει το ΚΚΕ αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με την καταγγελία πως «στο Γ.Ν. Άργους νοσηλεύονται ασθενείς covid, μέσα στις ήδη υπάρχουσες παθολογικές κλινικές, καθώς δεν υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι» η κα Σαρίδη τονίζει:

«Σε ό,τι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Όταν το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας και ειδικά για τις δυο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, είναι αν μη τι άλλο, τραγικό.
Επισημαίνεται ότι για όλα τα γραφόμενα δεν ζητήθηκαν ποτέ στοιχεία από τις Διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών μονάδων.

Επίσης η 6η Υπε και το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο 11μηνο έχουν ενισχύσει τα νοσοκομεία μας με πάνω από 80 άτομα προσωπικό και συνεχίζουμε, αναμένοντας τουλάχιστον 15 άτομα ακόμα σύμφωνα με τις οικονομικές δεσμεύσεις και 18 μόνιμους ιατρούς που βρίσκονται στην τελική φάση των κρίσεων.

Από την πλευρά μας ως διοίκηση με τη συνδρομή ιδιωτιών του νομού Αργολίδας, των Δήμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κεντρικής Κυβέρνησης έχουμε αναβαθμίσει κατά πολύ το σύστημα υγείας στην Αργολίδα.

Η σπέκουλα που χρησιμοποιεί το κομμουνιστικό κόμμα, με μόνο στόχο την υπενθύμιση της παρουσίας του στα κοινά του νομού είναι απαράδεκτη.

Οι δυο νοσηλευτικές μονάδες έχουν ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα.

Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό παλεύουν νυχθημερόν για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες του Covid-19.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΗ

spot_img