Σαρίδη: Ψευδή και κατάπτυστα αυτά που αναφέρονται από το ΚΚΕ για το Νοσοκομείο Αργολίδας

Με ανακοίνωση, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΚΚΕ Αργολίδας.

Απαντά πως είναι τραγικό να κάνει το ΚΚΕ αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με την καταγγελία πως «στο Γ.Ν. Άργους νοσηλεύονται ασθενείς covid, μέσα στις ήδη υπάρχουσες παθολογικές κλινικές, καθώς δεν υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι» η κα Σαρίδη τονίζει:

«Σε ό,τι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Όταν το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας και ειδικά για τις δυο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, είναι αν μη τι άλλο, τραγικό.
Επισημαίνεται ότι για όλα τα γραφόμενα δεν ζητήθηκαν ποτέ στοιχεία από τις Διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών μονάδων.

Επίσης η 6η Υπε και το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο 11μηνο έχουν ενισχύσει τα νοσοκομεία μας με πάνω από 80 άτομα προσωπικό και συνεχίζουμε, αναμένοντας τουλάχιστον 15 άτομα ακόμα σύμφωνα με τις οικονομικές δεσμεύσεις και 18 μόνιμους ιατρούς που βρίσκονται στην τελική φάση των κρίσεων.

Από την πλευρά μας ως διοίκηση με τη συνδρομή ιδιωτιών του νομού Αργολίδας, των Δήμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κεντρικής Κυβέρνησης έχουμε αναβαθμίσει κατά πολύ το σύστημα υγείας στην Αργολίδα.

Η σπέκουλα που χρησιμοποιεί το κομμουνιστικό κόμμα, με μόνο στόχο την υπενθύμιση της παρουσίας του στα κοινά του νομού είναι απαράδεκτη.

Οι δυο νοσηλευτικές μονάδες έχουν ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα.

Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό παλεύουν νυχθημερόν για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες του Covid-19.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΗ

5 σχόλια

 1. Τι περιμένετε να απαντήσει κάποια η οποία είναι διορισμένη από την κυβέρνηση; Επιπλέον, που την είδε την αναβάθμιση; Το ίδιο άθλιο είναι το νοσοκομείο Άργους, μην πω χειρότερο….

 2. Καλό θα ήταν η ανακοίνωση να ήταν συγκεκριμένη. Πόσοι μόνιμοι ιατροί διορίστηκαν ; Πόσοι νοσηλευτές/ νοσηλεύτριες; Οι νοσηλεία πασχόντων από COVID, γίνεται σε συνθήκες κατάλληλες, που εξασφαλίζουν την μη μετάδοση σε.μη πασχοντες; Γενικά, πως λειτουργεί η πρωτοβάθμια μέριμνα για τον COVID ;
  Το σημαντικό είναι να μας πουν, τον αριθμό μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που διορίστηκε, κατά ειδικότητα.

 3. ….και μόνο ο ισχυρισμός πως “…έχουμε αναβαθμίσει κατά πολύ το σύστημα υγείας στην Αργολίδα.” αποδεικνύει πόσο κενή περιεχομένου είναι η συγκεκριμένη ανακοίνωση. Όταν η
  Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι αόρατη…να λέμε πως το σύστημα υγείας στην Αργολίδα έχει αναβαθμιστεί…

  13
  • Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ?????????? ΟΥΑ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΤΙ ΒΑΨΑΜΕ ΝΑ ΤΗς ΠΕΙΤΕ ΤΗς ΚΟΜΑΤΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑς !!!!!!!!!!!!!!

 4. Κατάπτυστη και ντροπή είναι η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και στο επίπεδο πρόσβασης στην υγεία και στην περίθαλψη. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

  18

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια