Ανεξαρτητοποίηση τριών δημοτικών συμβούλων Άργους-Μυκηνών από την παράταξη Πανοβράκου

Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Άργους – Μυκηνών, ο Πέτρος Καρούζος, ο Γιάννης Λυκοσκούφης και ο Νίκος Κοντός ανακοίνωσαν επισήμως, με επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πανοβράκου.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη κίνηση, καθώς από την αρχή της θητείας του νέου Δ.Σ., οι τρεις σύμβουλοι ψήφιζαν τις περισσότερες φορές διαφορετικά από τον επικεφαλής (ο οποίος συνήθως συμβάδιζε με τις θέσεις της δημοτικής πλειοψηφίας).

Πλέον, η «Νέα Αρχή» εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο από δύο μέλη, τον Γιώργο Πανοβράκο και τον Νίκο Σκανδάλη.

Στην κοινή τους επιστολή, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:

Κύριε Πρόεδρε,
Παρά την εμφανέστατη πλέον ανεπάρκεια της δημοτικής πλειοψηφίας να διοικήσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πολιτικές, ανεπάρκεια που έχει καταστήσει το Άργος πλήρως υποβαθμισμένο δήμο, και η αντιπολίτευση με κανένα τρόπο δεν εκπληρώνει τον ρόλο που της έχει ανατεθεί.

Όσον αφορά την παράταξη «Νέα Αρχή» στην οποία ανήκαμε μέχρι τώρα, με αποκλειστική ευθύνη του επικεφαλής της (του οποίου τις στοχεύσεις δεν γνωρίζουμε), ουδέποτε λειτούργησε ως παράταξη και περιορίστηκε σε σποραδικές θετικές παρεμβάσεις των εκλεγμένων συμβούλων της. Ως τέτοια έχει πάψει πλέον να υπάρχει.

Αποτελεί βαθειά μας πεποίθηση ότι είναι αδήριτη ανάγκη να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης η οποία θα συσπειρώσει όλους τους νέους ανθρώπους του Δήμου μας, θα υπερβεί τις αδυναμίες όλης της αντιπολίτευσης στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και θα τερματίσει στη δεκαετή παρουσία της μετριότητας στη διοίκηση του.

Επειδή ο Δήμος μας διοικείται εδώ και δέκα χρόνια από ανθρώπους κατώτερους της ιστορίας του και των προοπτικών του και τα αποτελέσματα είναι πλέον οφθαλμοφανή.

Για τους λόγους αυτούς δηλώνουμε ότι διαχωρίζουμε τη θέση μας από τη δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή».

Άργος, 20-11-2020

Με τιμή,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Άργους-Μυκηνών

Καρούζος Πέτρος
Λυκοσκούφης Ιωάννης
Κοντός Νικόλαος

2 σχόλια

  1. Μπράβο, λοιπόν! Εύγε! ”Σαν έτοιμοι από καιρό, σαν θαρραλέοι”, όπως έλεγε και ο Καβάφης… Μόνο που κάνατε μισό βήμα προς την έξοδο…Κάπου σκεφτήκατε και τη γλυκιά καρέκλα του δημοτικού συμβούλου…Και τώρα, τί; Είναι σα να έβαλες φωτιά να κάψεις το σπίτι σου και να κάθεσαι απέναντι και να απολαμβάνεις το θέαμα! Κάτι σαν αυτό που έκανε ο Νέρωνας με τη Ρώμη… Και ποιος χαίρεται, τώρα και γελά, αγνοί και ανιδιοτελείς εργάτες της επανάστασης του προλεταριάτου; Μα, ποιος άλλος; Ο ΑΧΑΣΤΟΣ! Καλά τα καταφέρατε, λοιπόν! ΑΞΙΟΙ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ! Ο ΚΑΙΣΑΡ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ!

  2. Αντε να δούμε αντιπολίτευση, γιατί μεχρι τώρα εξαιρουμένων των τριών παραπάνω δεν έχουμε δει αντιπολίτευση 15 μήνες τώρα, από μείζον και ελλασον αντιπολιτευση, ήρθε η ώρα λοιπόν!!!!!!!!! Αναμένουμε κύριοι.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια