(Ο.Δ.Ο.Σ.): Ποιοι είναι οι …συνωστισμένοι αστυνομικοί πίσω από τους βουλευτές του ΜέΡΑ25

Πολλά ήταν τα σχόλια για τους συνωστισμένους αστυνομικούς που βρέθηκαν πίσω από τους 7 βουλευτές του ΜέΡΑ25 κατά τη διάρκεια της καθιστικής τους διαμαρτυρίας…

Πρόκειται για την «Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων» (Ο.Δ.Ο.Σ.), η οποία αποτελείται σήμερα από 46 αστυνομικούς – 28 γυναίκες και 18 άνδρες.

Μια νέα ομάδα αστυνομικών που ενεργοποιήθηκε σήμερα, εστιάζοντας στον τομέα της διαχείρισης και οριοθέτησης δημόσιων συναθροίσεων.

Τα στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο – θυρεό, δεν διαθέτουν οπλισμό και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό σφυρίχτρα και kit πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, με στόχο να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια