Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας: Η Κυβέρνηση να μείνει σπίτι

Ανακοίνωση της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας

Η ανίκανη και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία Κυβέρνηση, έφερε εντελώς προσχηματικά και απροκάλυπτα, ένα χουντικής έμπνευσης και εφαρμογής ΦΕΚ, που “αποφασίζει και διατάσσει” την απαγόρευση των συγκεντρώσεων πέραν των 4 ατόμων.

Όταν η συγκέντρωση των εργαζόμενων στα ΜΜΜ και στους χώρους δουλειάς είναι νόμιμη και δεν επηρεάζει την δημόσια υγεία.

Όταν η κυβέρνηση τόσους μήνες δεν έχει κάνει τίποτα για την αποφυγή των συγχρωτισμών, για την κάλυψη των αναγκών σε Παιδεία, Υγεία.

Όταν η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να δίνει τα “ρέστα” της στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και στις Τράπεζες, με οδυνηρά αποτελέσματα για τον λαό (βλέπε success story στον Τουρισμό και Πτωχευτικό Νόμο).

Όταν η κυβέρνηση δεν έχει άλλο πλάνο πέρα από τις παράλογες απαγορεύσεις.

Όταν η κυβέρνηση το μόνο που έχει κάνει “καλά” αυτό το διάστημα είναι να φέρνει τον λαό σε κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό.

Τους λέμε: να πάνε σπίτι τους και να πάρουν μαζί τους όλους αυτούς τους νόμους και αποφάσεις εκτρώματα, που έφεραν!

Τα μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, έχοντας φορτωθεί με διώξεις και μηνύσεις, επειδή έκαναν το καθήκον τους, δηλαδή να προστατεύσουν την λαϊκή κατοικία και περιουσία που με περισσή ευκολία την δίνουν όλες οι Μνημονιακές κυβερνήσεις στους Τραπεζίτες, δεν θα αφήσουν την κυβέρνηση του νέου Πτωχευτικού Κώδικα, σε ησυχία.

Η πορεία του Πολυτεχνείου δεν είναι ούτε παρέλαση ούτε δημόσια υποχρέωση, είναι δημόσιο συνταγματικό δικαίωμα!

Θα είμαστε εκεί που ξέρουμε: στον δρόμο του αγώνα και των διεκδικήσεων!