Ελλάδα-Κόσμος

Ποιοι ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι – Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Επίσημη θέση για το θέμα που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής (8/11) σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε έχουν ήδη κληθεί σε απολογία, ενώ θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο.

Έπειτα από καταγγελία πολίτη, στις 2 τη νύχτα της Κυριακής έγινε έφοδος, συνελήφθη η διοργανώτρια και αποδόθηκαν πρόστιμα στους 30 συμμετέχοντες στο πάρτι.

Η έφοδος της Αστυνομίας έγινε στον 8 όροφο ξενοδοχείου, επί της Λ. Συγγρού, στον Νέο Κόσμο, όπου σύμφωνα με καταγγελία που δέχτηκαν οι Αρχές γινόταν «κορονοπάρτι».

Όντως οι αστυνομικοί εντόπισαν στον συγκεκριμένο όροφο του ξενοδοχείου 31 άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό που ισχύουν.

Από την Αστυνομία συνελήφθη η 24χρονη διοργανώτρια και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους συμμετέχοντες επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης.

Στους συμμετέχοντες στο πάρτι υπήρχαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

9 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Η δολοφονία του Τάσου Τούση στη Θεσσαλονίκη, οι πρώτες…

2 ώρες πριν

Δείτε πού βρισκόταν ο προηγούμενος ναός του Αγίου Πέτρου στο Άργος

Πού βρισκόταν ο προηγούμενος ναός του Αγίου Πέτρου στο Άργος Ο προηγούμενος ναός του Αγίου…

5 ώρες πριν

Στη δημοσιότητα το προσκλητήριο γάμου Στέφανου Κασσελάκη-Τάιλερ Μάκμπεθ

Στη δημοσιότητα παρουσιάστηκε το προσκλητήριο του γάμου Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ που θα διεξαχθεί…

6 ώρες πριν

Κρητικοί και ποντιακοί χοροί στο Ανυφί για τον “Μάη Νικόλα”

Κρητικοί και ποντιακοί χοροί στο Ανυφί Με την ευκαιρία της εορτής του "Μάη Νικόλα", ο…

7 ώρες πριν

Ευχαριστίες στους δωρητές του Κοινωνικού Μαγειρείου και Παντοπωλείου Άργους-Μυκηνών

δωρητές του Κοινωνικού Μαγειρείου Παντοπωλείου Άργους-Μυκηνών O Δήμος Άργους-Μυκηνών έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τους πολίτες…

8 ώρες πριν

Ο Άγιος Λεωνίδης και οι 7 Αγίες της Αργολίδας

Ο Άγιος Λεωνίδης και οι 7 Αγίες της Αργολίδας Η μνήμη του Αγίου Λεωνίδη και…

9 ώρες πριν