Διπλασιασμό των προστίμων ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς – Άλλες διευκρινίσεις

Τον διπλασιασμό των προστίμων για παραβάσεις που αφορούν τις απαγορεύσεις κατά τη διάρκεια του lockdown ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση της Παρασκευής.

Πλέον για κάθε παράβαση για μη χρήση μάσκας και μετακίνηση που δεν δικαιολογείται το διοικητικό πρόστιμο είναι 300 ευρώ, για εργοδότη που θα δώσει ψευδή δήλωση για μετακίνηση προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ, σε επιχειρήσεις που λειτουργούν κατά παράβαση ενώ υποχρεούνται σε αναστολή λειτουργίας το προβλεπόμενο πρόστιμο είναι 5.000 ευρώ ενώ για τα φυσικά πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για αυτές τις επιχειρήσεις το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ.

Άλλες διευκρινίσεις

Αναφορικα με τους καθιερωμένους τριήμερους εορτασμούς και την πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο κ. Χαρδαλιάς κινήθηκε στο πνεύμα των δηλώσεων του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πως δηλαδή όπως δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, το Πάσχα και την 28η Οκτωβρίου, το ίδιο θα γίνει και με τη γιορτή του Πολυτεχνείου. Ειδικά για φέτος είπε ότι ο εορτασμός θα γίνει με κατάθεση στεφάνων από τα κόμματα.

Ειδικά για το ψάρεμα ή το κυνήγι είπε ότι δεν επιτρέπονται. Αναφορά έκανε και στους νεοσύλλεκτους της επόμενης εβδομάδας, λέγοντας πως θα υποβληθούν σε rapid test.

2 σχόλια

  1. Η έκρηξη του λαού θα γινει αυθόρμητη και θα είναι ανεξέλεγκτη, θυμηθείτε το, έρχεται και θα ναι και δυναμική, φόβου τιυς Δαναούς και δωρα φέροντες!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια