Συμμετοχές από την Αργολίδα στη διαδικτυακή εκδήλωση για τη στήριξη του μητρικού θηλασμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σε όλη την Ελλάδα ο 11ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός την Κυριακή 1Η Νοεμβρίου. Το φετινό σύνθημα μας “θηλάΖΩ…..είμαι ασφαλής”.

Όπως αναφέρει η κα Μαρία Σκλιάμη, διαχειρίστρια της ομάδας για τη στήριξη του μητρικού θηλασμού για την Αργολίδα:

Στην Αργολίδα επιλέχθηκε η συνάντηση μας να γίνει μέσω πλατφόρμας webex για την ασφάλεια όλων μας! Περισσότερες από 20 γυναίκες εγγράφηκαν στην φόρμα συμμετοχής.

Στις 11.30 βρεθήκαμε όσες μπορέσαμε διαδικτυακά και αφού πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση  “Covid-19, θηλασμός και εγκυμοσύνη”, μια παρουσίαση που μεταφράστηκε από εθελόντριες του Πανελληνίου Δικτύου βασισμένο σε πηγές.  Με τις μητέρες  μιλήσαμε και θήλασαν όσα παιδάκια ήθελαν.Το μικρότερο παιδάκι ήταν 8 μηνών και το μεγαλύτερο 39 μηνών.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να ενημερώνεστε και να ακολουθείτε το ένστικτο σας για να προσφέρετε το καλύτερο για τα παιδιά σας. Όλες μπορούμε να θηλάσουμε τα παιδιά μας με την σωστή ενημέρωση, στήριξη από το περιβάλλον μας και την προτροπή των γιατρών. Και μια μέρα ακόμη θηλασμού είναι πολύτιμη!

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ομάδες διαδικτυακά που μπορείτε να πείτε τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, την χαρά σας για τον θηλασμό!

Γυναίκες με τα ίδια προβλήματα  και με εθελοντική διάθεση είναι έτοιμες να βοηθήσουν και να στηρίξουν νέες γυναίκες που επέλεξαν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο στα παιδιά τους!

Βρείτε την ομάδα σας και εσείς!

https://www.facebook.com/thilazo/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/groups/NafplioThilasmos

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010287703950