“Θέλω να ζήσω!”: Tο νέο βιβλίο του μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου για το θέμα των εκτρώσεων

Από τις εκδόσεις “Επιστροφή” κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου “Θέλω να ζήσω!” το οποίο αναφέρεται στο θέμα των εκτρώσεων.

Απόσπασμα από τον πρόλογο:

“Διαπιστώνεις μία άγνοια για το τι είναι έκτρωση, αλλά και παντελή άγνοια των κινδύνων και των ψυχοσωματικών επιπτώσεων. Είναι ζητήματα για τα οποία υπάρχει ένοχη σιωπή, μονόπλευρη ενημέρωση –ή, μάλλον, συσκότιση– και μεγάλη υποκρισία. Άλλωστε τα οικονομικά συμφέροντα που παίζονται από τις κλινικές του θανάτου, τους επίορκους ιατρούς, ακόμη και από τις επιχειρήσεις καλλυντικών, είναι τεράστια.

Το μικρό αυτό βιβλίο γράφτηκε από ποιμαντική αγωνία και ευθύνη, με ένα σκοπό: να βοηθήσει όσες γυναίκες βρίσκονται σε αδιέξοδο. Με απλά λόγια, χωρίς επιστημονικές αναλύσεις και με αρκετά περιστατικά, επιδιώκει τουλάχιστον να προβληματίσει, να ξυπνήσει ναρκωμένες συνειδήσεις. Ίσως έτσι περιοριστεί, έστω και στο ελάχιστο, αυτή η τρομακτική γενοκτονία.

Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη γυναίκα ονομάστηκε Εύα, δηλαδή Ζωή. Είναι πλασμένη λοιπόν για να χαρίζει τη Ζωή.”

Λιανική τιμή: 8 € ΜΕ Φ.Π.Α.

Μπορείτε να το βρείτε στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων “Επιστροφή” (Λ. Αμαλίας 7, Ναύπλιο) ή να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα των εκδόσεων “Επιστροφή”.

3 σχόλια

  1. ο Ιερέας κάνει έργο μοναδικό στη περιοχή του και είναι άξιος ιερωμένος,και κτυπημένος από την μοίρα, αλλά προφανώς δεν είναι της αυλής του Δέσποτα..μόνο οι αυλικοί και οι κόλακες ευημερούν ακόμη και στον κλήρο Δυστυχώς !!!!!!!!!!!!!!!!! επίσης και στην πορτοκαλλούσα έδιωξε τους μοναχούς !! που έδωσαν ζωή στο μοναστήρι …ας μας εξηγήσει γιατί όλα αυτά !!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    1
  2. Έτσι! Εν έτη 2020 “συσκότιση” να προκαλεί η επιστήμη, που προφανώς αυτό θίγει ο “συγγραφέας” και να τα λύνει η εκκλησία…μάλιστα, καλό Μεσαίωνα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια