Έχασε τη μάχη ο Αργείτης Γιώργος Κακολύρης – Έδωσε σε άλλους ζωή με τη δωρεά βασικών οργάνων του

Θλίψη επικρατεί στο Άργος και την Αργολίδα για το θάνατο του Γιώργου Βασ. Κακολύρη το πρωί του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου.

Ο 53χρονος ιχθυοπώλης έχασε τη μάχη που έδινε επί μία εβδομάδα για τη ζωή, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο το προηγούμενο Σάββατο στη διασταύρωση Τημένου και Σιμιτζοπούλου στο Άργος, ενώ οδηγούσε μηχανάκι.

Όλες αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Κακολύρης νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Αττικόν» και σύμφωνα με τους ιατρούς δεν θα μπορούσε να επανέλθει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η οικογένειά του πήρε τη γενναία απόφαση να γίνει δωρεά των οργάνων του. Άλλωστε ο Γιώργος ήταν εθελοντής αιμοδότης και δωρητής μυελού των οστών.

Στις 11 το πρωί του Σαββάτου τελείωσε όλη η διαδικασία της μεταμόσχευσης οργάνων και η μεταφορά τους σε νοσοκομεία για λήπτες, από ειδικούς χειρουργούςιατρούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).

Έτσι, ο Γιώργος με το θάνατό του θα χαρίσει ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Ως ιχθυοπώλης επί χρόνια στη Λαϊκή του Άργους ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις παρέες του και τους πελάτες του αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία του Άργους.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και συγχαρητήρια για την απόφασή τους για τη δωρεά των οργάνων του. Θα ζει πλέον στα σώματα άλλων συνανθρώπων μας…