Διαδικτυακή εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό

Τα τελευταία 10 χρόνια πραγματοποιούνται στην Ελλάδα εκδηλώσεις – γιορτές που αφορούν τον μητρικό θηλασμό, την ενημέρωση και την προώθηση του από ομάδες μαμάδων οι οποίες έχουν ενημερωθεί, έχουν διαβάσει και έχουν θηλάσει τα παιδιά τους.

Η Αργολίδα συμμετέχει από το 2013 ενεργά διά ζώσης με εκδηλώσεις, ομιλίες αλλά και με ενημέρωση των μαμάδων μέσω του facebook:

https://www.facebook.com/groups/NafplioThilasmos/?multi_permalinks=3508505115911426&notif_id=1603871796904032&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010287703950

Φέτος, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, λίγο διαφορετικά θα εορταστεί το δικαίωμα της ενημέρωσης, της στήριξης από μητέρα σε μητέρα, της επιλογής του να θηλάσουν ελεύθερα τα παιδιά τους… Μέσω διαδικτύου λοιπόν θα βρεθούν αυτή την φορά.

Για την οργάνωση της εκδήλωσης, θα χρειαστεί να συμπληρωθεί η φόρμα εγγραφής εως τις 30 Οκτωβρίου στο https://forms.gle/PYmRJuTFdtYhBgmb7.  Μετά την εγγραφή σας θα σας αποσταλλεί στο mail σας, ο αριθμός της συνάντησης.

Η σύνδεση θα γίνει με την εφαρμογή WEBEX και θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στα κινητά σας ή στον υπολογιστή σας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια