Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Θετική στη μετατροπή της κακοποίησης ζώου σε κακούργημα

Ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Ναυπλίου

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου βλέπει θετικά την πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για την μετατροπή της κακοποίησης ζώων από πλημμέλημα που ήταν μέχρι σήμερα σε κακούργημα.

Θεωρούμε θετικό αυτό το βήμα για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού θέματος της κακοποίησης των ζώων και πιστεύουμε ότι με την μετατροπή του αδικήματος αυτού σε κακούργημα άρα και συνεπώς σε έγκλημα θα βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στην εξάλειψη των βίαιων συμπεριφορών απέναντι στα ζώα, που είναι ένας εφιάλτης ο οποίος πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει ολοκληρωτικά.

Πιστεύουμε ότι όσοι μέχρι τώρα έχουν εγκληματήσει σε ζώα κακοποιώντας τα, αλλά και όσοι έχουν σκοπό να το κάνουν τώρα θα το σκεφτούν και δεύτερη φορά καθώς τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκά μαζί τους αφού ο νόμος θα είναι πιο αυστηρός και ευελπιστούμε και αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν πότε πια τέτοια περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια