Συνάντηση Μαλτέζου με τη Διεύθυνση Αργολίδας της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών

Αντιπροσωπεία της Τοπικής Διεύθυνσης Αργολίδας της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών (International Police Association – IPA) επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν, αφ’ ενός τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση και τα μέλη της και αφ’ ετέρου τα προβλήματα που  απασχολούν εν γένει την τοπική κοινωνία. Επιπρόσθετα έγινε ενημέρωση για το έργο της Ενωσης σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο, καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης  αναγνώρισε τη σημασία των αιτημάτων και δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη της Ενωσης.

Τέλος, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς υπαλλήλους του νομού Αργολίδας, οι οποίοι –όπως τόνισε ο Γ. Μαλτέζος- «παρά τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού εκτελούν το καθήκον τους με υπέρμετρη προσπάθεια, δημιουργώντας έτσι αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες», σημειώνοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποβλέπει πάντα στην άψογη συνεργασία της Π.Ε. Αργολίδας και  της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια