Η θέση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου για τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας

Πάγια θέση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ότι η εκάστοτε Κυβέρνηση οφείλει να διαθέτει έναν αυτόματο και αποτελεσματικό μηχανισμό επαναφοράς των τιμών, των αγαθών και υπηρεσιών σε τέτοιο επίπεδο που να εξυπηρετούνται πλήρως οι στοιχειώδεις ανάγκες και των φτωχότερων στρωμάτων του πληθυσμού, δηλαδή των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων.

Το να αφήνεται στους νόμους της αναρχούμενης αγοράς ο καθορισμός των τιμών, είναι μια δογματική πολιτική που έχει διαψευσθεί σ΄ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Αντί λοιπόν να βαυκαλιζόμαστε με εκπτωτικές περιόδους και πράσινες, μπλε ή άσπρες νύχτες, για να δημιουργήσουμε ψευδεπίγραφη ατμόσφαιρα «ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ», καλό θα είναι να εφαρμόζουμε πολιτικές ανταπόκρισης των τιμών στο βιοτικό επίπεδο του λαού, που όλοι γνωρίζουν ότι τώρα βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Αυτή είναι η πάγια πολιτική θέση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, για μια κοινωνική οικονομία της αγοράς που λειτουργεί επ΄ οφελεία της κοινωνίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια