Αθλητισμός

Ακυρώθηκαν για το 2020 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου και ο Παλαμήδειος Άθλος

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ναυπλίου και του Παλαμήδειου Άθλου λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της πολιτείας για την πανδημία του COVID-19, αποφάσισε την ακύρωση των δύο διοργανώσεων το 2020.

Εκφράζει για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδήλωσαν οι δρομείς από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στιςδιοργανώσεις του Ναυπλίου.

Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν δεν επιτρέπουν να διατηρηθεί το μήνυμα των αγώνων που εδώ και πολλά χρόνια όλοι μαζί: συμμετέχοντες, δρομείς, επισκέπτες, εθελοντές και εργαζόμενοι δημιουργήσαμε. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου και ο Παλαμήδειος Άθλος, τα μεγαλύτερα δρομικά συμμετοχικάγεγονότα της Πελοποννήσου και από τα μεγαλύτερα της χώρας μας, είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και αυτό επιθυμούμε να παραμείνει.

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων και ο πρόεδρός της, ο δήμαρχος Δημητρης Κωστούρος, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμότατα όλους όσοι συνέβαλαν μέχρι σήμερα στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα την Αρχαιολογική υπηρεσία, την Εκπαιδευτική κοινότητα,την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο Ναυπλίου και το ΕΚΑΒ, τους διασώστες και τον Ιατρικό Σύλλογο, τους Αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες της στονΔΟΠΠΑΤ και τις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά και στους εκατοντάδες εθελοντές, χωρίς την πολύτιμη συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι μεγάλεςδιοργανώσεις.

Τέλος, ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς, τους πολίτες της Αργολίδας και τους Δημότες Ναυπλίου για την υποστήριξη των αγώνων και όλους τους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, για την τιμητική για τους αγώνες μας συμμετοχή τους.

Ανακοινώνει ότι όλο το υλικό της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου που είναι στην κατοχή της θα μοιραστεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων. Για όλους τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο Ναυπλίου που η εγγραφή τους παραμένει ενεργή, η εγγραφή θα ισχύει κανονικά για τη διοργάνωση του 2021.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Ισόπαλος ο Πανναυπλιακός στον πρώτο αγώνα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Αργολίδας Πανναυπλιακός στον αγώνα με τον Αμαρυνθιακό που έγινε στο…

4 ώρες πριν

Στις 12 Μαΐου ο Επιδαύριος Δρόμος που συνδέει τα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου

Στις 12 Μαΐου ο Επιδαύριος Δρόμος Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ο Δήμος Επιδαύρου, η…

6 ώρες πριν

Τα πλεονεκτήματα της Λαπαροσκόπησης στην Διάγνωση & Θεραπεία των Κύστεων στις Ωοθήκες

Του Δρ. Σάμερ Νικόλαου Αλ-Αχμάρ, Μαιευτήρα, Γυναικολόγου – Χειρουργού, MD, Msc Ένα μόνιμο πρόβλημα της…

8 ώρες πριν

Νεκρές γάτες και σκυλιά από φόλες κοντά στην παιδική χαρά στο Σκαφιδάκι Άργους

Νεκρές γάτες και σκυλιά από φόλες στο Σκαφιδάκι Άργους Φόλες έριξαν ασυνείδητοι κοντά στην παιδική…

9 ώρες πριν

Πώς θα λειτουργήσει τις αργίες το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου ότι κατά τη διάρκεια…

10 ώρες πριν

Συλλυπητήρια του δημάρχου Ερμιονίδας για το θάνατο της Νικολέττας Κορκοβίλη

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της δημοτικής…

12 ώρες πριν