Προκάτ αίθουσες παραδίδονται σε σχολεία από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Mια προκατασκευασμένη αίθουσα παραδόθηκε και τοποθετήθηκε την Παρασκευή από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο δημοτικό σχολείο Σκαφιδακίου ενώ τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας δύο αίθουσες.

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος:

“Από 1/1/2011 η περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα στα σχολικά κτίρια. Το ταμειακό υπόλοιπο που υπήρχε την 31/12/2010 και παρέμενε αναξιοποίητο στη ΠΕ Αργολίδας, κατανεμήθηκε με πρωτοβουλία και ενέργειες μας από την οικονομική επιτροπή την 20/12/2019. Σήμερα μετά από διάφορες δυσκολίες όπως άγονοι διαγωνισμοί κτλ η προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Σκαφιδακίου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί για την τοποθέτηση άλλων δύο αντίστοιχων αιθουσών στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου και ελπίζω μέχρι το τέλος του σχολικού έτους να έχει πραγματοποιηθεί και η τοποθέτηση της τρίτης και τελευταίας προκατασκευασμένης αίθουσας νηπιαγωγείου στο Κρανίδι.

Δική μου ευχή είναι στο άμεσο μέλλον να μην υπάρχει ανάγκη τέτοιων προσωρινών λύσεων και όλα τα ελληνικά σχολεία να λειτουργούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις ανάλογες των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια