Ανδριανός: Μεγάλη επιτυχία η κατοχύρωση του ροδιού Ερμιόνης ως προϊόν με ΠΟΠ

Σχετικά με την κατοχύρωση του ροδιού Ερμιόνης ως προϊόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της συμπερίληψης του ροδιού Ερμιόνης στον κατάλογο των προϊόντων με Προστατεύομενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον τόπο μας για την επίτευξη της οποίας όλοι μας, ολόκληρη η τοπική κοινωνία συνεργάστηκε συντονισμένα και αποτελεσματικά.

Αξίζουν γι’ αυτό συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εξέλιξης αυτής που κατοχυρώνει ένα από τα πλέον εμβληματικά αγροτικά προϊόντα της Αργολίδας αναγνωρίζοντας έμπρακτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και αποδίδοντάς του προστιθέμενη αξία.

Και βεβαίως, η επιτυχία αυτή δείχνει τον δρόμο και για τα υπόλοιπα ποιοτικά προϊόντα μας, για την ένταξη των οποίων στους σχετικούς καταλόγους ήδη εργαζόμαστε συντονισμένα».

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια