Υπεγράφη ο διορισμός του νέου εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τον διορισμό του Ευάγγελου Νικήτα ως εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Η θέση είναι μετακλητή και η θητεία του Εκτελεστικού Γραμματέα λήγει όταν λήξει και η θητεία του περιφερειάρχη.

Ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας έχει γεννηθεί στα Λαγκάδια και φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών. Διορίστηκε ως εκπαιδευτικός και υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της Αρκαδίας.

Στον εκπαιδευτικό χώρο ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό, εκλεγόμενος κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Αρκαδίας και αιρετός εκπρόσωπος τόσο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ν. Αρκαδίας όσο και στο Α.Π.Σ.Υ.Π.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 και του 2006 –το 2006 πρώτος σε σταυρούς– και διετέλεσε Αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια