Η χορωδία «Φίλων Δημοτικού Ωδείου Άργους» συμμετέχει στη χορωδιακή συνάντηση στο Ναύπλιο

Ανακοίνωση του συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

Είναι πολύ σημαντικό, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις φυσικά, να συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας ενώνοντας τις δυνάμεις μας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για να είναι πάντοτε κερδισμένο το χορωδιακό τραγούδι.

Οπότε με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του μαέστρου κ. Γιάννη Νικολόπουλου και του Χορωδιακού Εργαστηριού Ναυπλίου να συμμετάσχουμε στην 3η Συνάντηση Χορωδιών στην αίθουσα Βουλευτικού στο Ναύπλιο το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, και ώρα 7.30 μμ.

Τη χορωδία διευθύνει ο μαέστρος κ. Νίκος Καπετάνιος και συνοδεύει στο πιάνο η πιανίστα κ. Ράνια Κουτρούλη, καθηγήτρια μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Άργους.

Συμμετέχουν οι χορωδίες:

  • Παιδική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων
  • Χορωδία Φάρος Πορτοχελίου
  • Χορωδία Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»
  • Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου

Διοργάνωση: Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων

Βέβαια η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό αλλά οι φίλοι όλων των χορωδιών που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.youtube.com/watch?v=QxqM0h9y-2Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1nu7pSyiQY-1OoQoUhDgIFevZQZFNi8vN8bJ7ytUVpt8o7YDaPoS__0s4

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια