Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έγιναν οι εκλογές του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο και συμμετείχαν έμποροι από όλα τα σημεία της πόλης.
Οι εκλογές διεξήχθησαν με δύο τρόπους, με φυσική παρουσία – παραδοσιακή κάλπη και με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω της εφαρμογής “electobox”.

Μετά τις διαδικασίες των αρχαιρεσιών τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, συνήλθαν σε συνεδρίαση για συγκρότηση σε σώμα, τα επτά εκλεγέντα μέλη και με ψηφοφορία εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βερδελής Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Χριστόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ασπιώτη Ελένη
ΤΑΜΙΑΣ Καψιώτης Χαράλαμπος
ΜΕΛΟΣ Καράμπελας Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ Παπαδοπούλου Πετρούλα
ΜΕΛΟΣ Τσίρου – Μακρή Ελένη

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Βερδελής, αναφέρθηκε στην ιστορική και καθ’ όλα σημαντική διαδρομή του Συλλόγου από το 1936.

Ευχαρίστησε τους εμπόρους και επιχειρηματίες για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στις εκλογές επισημαίνοντας την κατά 60% μεγαλύτερη προσέλευση μελών.

Εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του, για τη νεοσυσταθείσα ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και τον εξέλεξαν εκ νέου πρόεδρο του Συλλόγου.

“Το έργο μας τώρα ξεκινά και περιμένουμε όλα τα μέλη και άλλους συναδέλφους να γίνουν μέλη του Συλλόγου, να έρθουν κοντά μας για να παραμείνουμε μια φωνή που θα εισακούγεται” ανέφερε ο κ. Βερδελής.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια