Ο Δήμος Ναυπλιέων αναφέρει τις δράσεις του για τα ζώα συντροφιάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων στις 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Ναυπλιέων αναφέρει τις δράσεις του για τα ζώα συντροφιάς:

“Σ’ ένα πολύ δύσκολο έτος, ο Δήμος Ναυπλιέων σε πλήρη συνεργασία με τους φιλόζωους εθελοντές και στον τομέα για τα ζώα συντροφιάς έδειξε αξιοθαύμαστη δράση με καθημερινές παρεμβάσεις.

Εκτός του ότι τοποθέτησε ηλεκτρονική σήμανση σε 238 ζώα, προχώρησε και στα ακόλουθα:

1. έγιναν θεραπείες σε 90
2. εξετάσεις σε 111
3. εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις σε 240
4. νοσηλείες σε 40
5. στειρώσεις αρσενικών και θηλυκών σκύλων σε πάνω από 120
6. περιθάλψαμε 50 γάτες και
7. φτάσαμε στις 120 υιοθεσίες,
8. φιλοξενήθηκαν στις δομές που ο Δήμος έχει εξασφαλίσει 70 σκύλοι,
9. μεταφέρθηκαν με ασφάλεια εντός και εκτός του δήμου μας, μέσα στην καραντίνα οι περισσότερες από τις υιοθεσίες και τέλος,

Εξασφαλίσαμε την περίοδο του lockdown 1,5 τόνο κιλά ξηρά τροφή αποκλειστικά για τα ζώα που ήταν στους δρόμους και το έτος ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Λέντζος με τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου παραδίδουν εξαιρετική υπηρεσία σε ένα τεράστιο θέμα που είναι τα αδέσποτα ζώα.

Σήμερα λοιπόν που τα ζώα μας έχουν την τιμητική τους δεσμευόμαστε για ακόμα περισσότερο έργο!

Η αδιαμφισβήτητη (τα δεδομένα από το site του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα) και συνεχής φροντίδα του Δήμου μας σε συνδυασμό με την συνεργασία των εθελοντών της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου είναι η εγγύηση για ακόμη περισσότερες δράσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των αγαπημένων μας ζώων συντροφιάς”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια