Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου για τη διαγραφή Μπαρού από την παράταξη Κωστούρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα εξής:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Δήμαρχος Ναυπλίου σε μια διάθεση υποτίμησης της προσωπικότητας του Αντιδημάρχου Κοινωνικής  Πολιτικής και Υγείας, αλλά και επί πολλές δεκαετίες Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, τον διέγραψε από την Δημοτική Παράταξη που τον στηρίζει επικαλούμενος λόγους ΑΣΕΒΕΙΑΣ.

Όλοι οι πολίτες βέβαια γνωρίζουν ότι τον διέγραψε λόγω της επιμονής του να συνεισφέρει και ο Δήμος στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας στη Καρδίτσα, αγοράζοντας είδη πρώτης ανάγκης σε μια εκστρατεία δηλαδή αλληλεγγύης που ο ίδιος ο Δήμαρχος ανακοίνωσε, κάτι και το οποίο ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

Το οξύμωρο της όλης Ιστορίας είναι ότι δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Πάρθηκε μια απόφαση εν ΚΡΥΠΤΩ ερήμην του «Κατηγορουμένου».

Η στοιχειώδης Νομική διαδικασία επιβάλλει την «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» του «Κατηγορούμενου».

Εκεί λοιπόν θα ακούγονταν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ καθώς και τα βαθύτερα αίτια αυτής της διαγραφής.

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε πως άνθρωποι που εμφανίζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές διαχειρίζονται σοβαρές υποθέσεις των πολιτών, γιατί και μόνος του ο όρος ΑΣΕΒΕΙΑ παραπέμπει σε άλλους συνειρμούς, όχι σε δημόσιο λειτουργό που υπηρετεί νόμιμες διαδικασίες ενός Δημοκρατικού πολιτεύματος.

Και πριν εκτεθούμε ανεπανόρθωτα  στο Πανελλήνιο με τέτοιες κωμικοτραγικές καταστάσεις καλούμε την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου να σταθεί στο ύψος της και να ασχοληθεί περισσότερο  με τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου, παρά με τέτοιες αδιαφανείς διαδικασίες.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ –  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια