Χειβιδόπουλος: Δεν υφίσταται το δυσμενές σενάριο για το νοσοκομείο – Τραμπούκικες διαθέσεις στο Δημ. Συμβούλιο

Για “τραμπούκικες διαθέσεις” συνεργατών του δημάρχου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών έκανε λόγο ο επικεφαλής της “Δυνατής πόλης ξανά” Τάσσος Χειβιδόπουλος. 

Στο θέμα της ενδεχόμενης μετατροπής του Νοσοκομείου Άργους σε νοσοκομείο αναφοράς Covid-19 και την ταυτόχρονη διακοπή λειτουργίας των κλινικών του ο κ. Χειβιδόπουλος επισημαίνει ότι δεν υφίσταται στο σχεδιασμό στον οποίον προχωρούν τα Νοσοκομεία της Αργολίδας.

Η ανακοίνωση του Τάσσου Χειβιδόπουλου:

Σήμερα, για μια ακόμα φορά, βιώσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο σκηνές που προσβάλλουν το θεσμό της αυτοδιοίκησης και όλους εμάς.

Ο Δήμαρχος δήλωσε δημόσια ότι αρνείται να μιλάει με την αντιπολίτευση (γιατί δεν του άρεσε η συμπεριφορά μας στις εκλογές) και μας παρέπεμψε στους συνεργάτες του.

Κάποιοι από τους συνεργάτες του με τραμπούκικες διαθέσεις επιχείρησαν να μου επιτεθούν και όχι μόνο λεκτικά.

Στην ουσία βέβαια του θέματος, ήταν προφανές ότι το δυσμενές σενάριο της μετατροπής του Νοσοκομείου σε Νοσοκομείο Αναφοράς Covid-19 και η ταυτόχρονη διακοπή λειτουργίας των κλινικών του, δεν υφίσταται στο σχεδιασμό στον οποίον προχωρούν τα Νοσοκομεία της Αργολίδας για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Εμείς τονίσαμε την συμπαράστασή μας στους ανθρώπους της υγείας και τονίσαμε την αντίθεσή μας, στην όποια πιθανότητα αναστολής της λειτουργίας των κλινικών του Νοσοκομείου Άργους, καλώντας το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει σε έναν σχεδιασμό χωρίς προχειρότητες, αναδεικνύοντας την τεράστια προσφορά του Νοσοκομείου Άργους στην δημόσια υγεία της Αργολίδας.

Επίσης θέσαμε προ των ευθυνών της τη Δημοτική Αρχή για την απαίτηση πρωτοκόλλων από τον ΕΟΔΥ, ενόψει της έναρξης της συγκομιδής και μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων, προκειμένου να μην βιώσουμε ένα τοπικό lockdown (βλέπε Σκάλα Λακωνίας), που θα οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή τους αγρότες και την τοπική μας οικονομία.

Τονίζουμε σε όλους ότι, παρότι η υπομονή μας φτάνει στα όριά της, να μη νομίζουν ότι με τις φωνές και τις επιθέσεις τους θα μας «σκιάξουν».

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ θα είναι εκεί για να ασκεί το ρόλο της ως αντιπολίτευση, με σοβαρότητα και με σεβασμό στους θεσμούς και τους πολίτες του Δήμου μας.

Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που οδηγούν τον Δήμο μας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια