Το Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας καταγγέλλει απόλυση εργαζόμενης στην ΕΑΣ – ΡΕΑ

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας

Το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων–Ποτών Αργολίδας καταγγέλλει την εκδικητική και τρομοκρατική απόλυση συναδέλφου, εκλεγμένου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ν. Αργολίδας και μέλος του επιχειρησιακού σωματείου της εταιρείας ΕΑΣ – ΡΕΑ.

Η Διοίκηση δείχνει το στυγνό, αντεργατικό της πρόσωπο για ακόμα μία φορά,αφού μετά από προσπάθεια πολλών χρόνωνπροχώρησε στο προμελετημένο «έγκλημα».Την  απόλυσητης εργαζόμενης, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, επειδή «τόλμησε» να πει όχι και να αντισταθεί στην επιβολή μέτρων, που τσακίζουν το εισόδημα και συνολικά τη ζωή των εργαζομένων για τα κέρδη τους.

Η απόλυση της συνδικαλίστριαςσυναδέλφουεντάσσεται στην ενιαία επίθεση των εργοδοτών, ειδικά απέναντι στο ταξικό κίνημα προκειμένου να ξεμπερδεύουν με φωνές που αντιστέκονται στον εργασιακό μεσαίωνα που προωθούν ΣΕΒ και κυβερνήσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους  στον κλάδο Τροφίμων Ποτών, όλη την εργατική τάξη πρώτα και κύρια στο Ν. Αργολίδας, τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, να υπερασπιστούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Καλούμε ιδιαίτερα τους συνεταιριστές αγρότες της επιχείρησης ΡΕΑ, να μην δεχτούν τέτοιες μεθοδεύσεις και ενέργειες εναντίον των εργαζόμενων.

Καλούμε το ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου να πάρειάμεσα ξεκάθαρη θέση και να απαιτήσει με κάθε τρόπο να μην ισχύσει η απόλυση.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στην επιχείρηση ΕΑΣ – ΡΕΑνα ξεπεράσουν τους φόβους τους, να σπάσουν στην πράξη την τρομοκρατία, να απαντήσουν μαζικά στη νέα αυτή πρόκληση της εργοδοσίαςνα απαιτήσουν την άμεση επαναπρόσληψή της συναδέλφου και καμία αλλαγή στις σχέσεις εργασίας που είναι προ των πυλών.

Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση!

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια