Ο Ραφαήλ Μπαρού αναφέρει γιατί διαγράφηκε από την παράταξη Κωστούρου

Mε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού αναφέρει τον λόγο που διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Όπως αναφέρει, τα αίτια οφείλονται στο θέμα της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη θεομηνία στην Καρδίτσα.Όπως τονίζει, η διαγραφή έγινε από τους συμβούλους της παράταξης χωρίς την παρουσία του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ραφαήλ Μπαρού:

“Ως Ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων αλλά και ως Αντιδήμαρχος μέχρι την λήξη της θητείας μου κατά νόμον, οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου για τα ακριβή αίτια της διένεξης μου με τον Δήμαρχο.

Μετά την πρωτοβουλία του Δήμου να οργανώσει εκστρατεία συλλογής εφοδίων και τροφίμων μακράς διάρκειας για τους συμπατριώτες μας της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, που στερούνται τα ουσιώδη μετά την καταστροφική θεομηνία, ο Δήμαρχος αρνήθηκε να συνεισφέρει με είδη πρώτης ανάγκης και στην επιμονή μου ότι πρέπει να αλλάξει γνώμη και δεν πρέπει να γίνουμε καταγέλαστοι στους πολίτες, γιατί ο Δήμος Ναυπλιέων ανέλαβε την πρωτοβουλία, δεν έβγαινε ποτέ στο τηλέφωνο παρά τις επανειλημμένες απόπειρες περί αυτού.

Μάλιστα έφθασε στο σημείο να συγκαλέσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης εν ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ και ΕΠΕΒΑΛΛΕ την απόφαση της διαγραφής μου από αυτήν.

Αυτό υποδηλώνει την αιτιολογία της διαγραφής μου, λόγω ασέβειας δηλαδή προς τον Δήμαρχο, είναι κάτι που ούτε οι Θρησκευτικοί ηγέτες διανοούνται να ισχυρισθούν.

Αντιμετωπίζω με καρτερία και ήρεμη συνείδηση αυτό το νέο, δια των έργων εκδηλούμενο,  συνεχίζοντας με απαράμιλλο σθένος και με απόλυτο σεβασμό στους δημότες που με τιμούν με την ψήφο τους διαχρονικά”.

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια