Δήλωση του Βαγγέλη Τζαβέλλα μετά την αποχώρησή του από πρόεδρος της Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Άργους – Μυκηνών

Δήλωση του Βαγγέλη Τζαβέλλα, δικηγόρου, δημοτικού συμβούλου Άργους – Μυκηνών, μετά την αποχώρησή του από πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:                                 

«Όλες οι αλλαγές έχουν την μελαγχολία τους» έγραψε ο Alphonse Daudet… Έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και στους αυτοδιοικητικούς όταν εγκαταλείπουν ένα «δοτό στασίδι προσφοράς» για κάποιο άλλο, όπως εξ άλλου επιβάλλει και η Δημοκρατική Αρχή της αξιοποίησης όλων των αιρετών και σε διάφορες θέσεις.

  • Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών για την τιμή να μου αναθέσει να τον στηρίξω στην κοινή μας προσπάθεια στον τομέα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. και τους συνεργάτες του γραφείου για την προθυμία τους και την αποτελεσματική συνεργασία μας.
  • Ευχαριστώ  τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τους δασκάλους, τις νηπιαγωγούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που με ενημέρωσαν, ανταλλάξαμε απόψεις για κάθε πρωτοβουλία μας, και που οφείλω να συγχαρώ για την υποδειγματική αφοσίωση στο έργο τους και την προσπάθειά τους για πολυεπίπεδη αναβάθμιση του «σχολείου τους» αλλά και του χωρικού και του  κοινωνικού διαδραστικού περιβάλλοντός ΟΛΩΝ των σχολείων μας.
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τα παιδιά για την ωριμότητα που επέδειξαν υιοθετώντας, σαν έτοιμα από καιρό, τα μέτρα που επέβαλε η Πολιτεία, σε τούτη την δύσκολη για την χώρα δοκιμασία! Τα Ευχαριστώ, αυτά τα ωραία παιδιά του δήμου μας! …για τον ενθουσιασμό που έδειξαν για τις λειτουργικές, αισθητικές, και θέλω να πιστεύω ενθαρρυντικές για την μαθησιακή τους βελτίωση, αλλαγές που επιφέραμε! Θα αποθησαυρίζω για όλη μου την ζωή τα «ευχαριστώ» που άκουσα από αυτά τα παιδιά!

Τέλος στη νέα πρόεδρο κα Σπυριδούλα  Σπανού εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο της.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια