Η υφυπουργός Παιδείας εγκαινίασε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ερμιονίδας

Παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, έγιναν στο Κρανίδι τα εγκαίνια του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστήριου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Υπάρχουν ήδη εγγραφές 9 μαθητών από Ερμιονίδα και Σπέτσες που θα μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαίδευσή τους και δεν θα χρειαστεί να μετακινούνται καθημερινά στο Ναύπλιο για τα 6 χρόνια που θα διαρκεί η φοίτησή τους.

Στους αποφοίτους τους χορηγείται πτυχίο με επαγγελματικά δικαιώματα και δικαίωμα εγγραφής στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης ειδικής αγωγής.

Στη σημασία της ειδικής αγωγής αναφέρθηκε στην ομιλία της η κ. Ζαχαράκη ενώ ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, μίλησε για τις συνεχείς προσπάθειες της δημοτικής αρχής αλλά και για την ανταπόκριση και ευαισθησία του Υπουργείου Παιδείας.

Η νέα μονάδα στεγάζεται σε χώρο του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου και οι επισκευές έγιναν με χορηγία της Λίτας Λιβανού, την οποία ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά της.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια