Νίκας και Πουλάς συζήτησαν για τη δημιουργία ενιαίου νοσοκομείου στη Δαλαμανάρα

Θέματα της Αργολίδας απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στην Τρίπολη την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου με τον βουλευτή Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Πουλά.

Στη συνάντηση ο περιφερειάρχης μετέφερε στον βουλευτή τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την κατασκευή Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργολίδας στη Δαλαμανάρα, έργο που προτίθεται να εντάξει προς χρηματοδότηση στο Ταμείο Ευρωπαϊκής Ανάκαμψης.

Ο Α. Πουλάς εκφράστηκε θετικά και μάλιστα προσφέρθηκε να διοργανώσει εσπερίδα για το συγκεκριμένο ζήτημα στο Ναύπλιο και το Αργος.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε, τόσο προφορικά, όσο και με σχετικό γραπτό υπόμνημα, τον βουλευτή, με τον οποίο συζήτησε εξ άλλου και το θέμα του φυσικού αερίου, με τις δύο πλευρές να καταγράφουν σύμπτωση απόψεων ως προς τους χειρισμούς της Περιφέρειας στο συγκεκριμένο θέμα.

4 σχόλια

  1. Μακάρι να γίνει πράξη και να αρχίσει όσο μπορεί ποιο σύντομα σχεδιασμό για κατασκευή ενός σύχρονου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργολίδας στην Δαλαμανάρα γιατί αυτά λέγονται και γράφονται εδώ και 30-40 χρόνια και δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτα. Το έχει ανάγκη αυτός τον τόπος.

  2. Πεταμένα λεφτά. Αυτό που προέχει είναι τα δύο υπάρχοντα Νοσοκομεία να επανδρωθούν και να εξοπλιστούν. Αυτά που λέγονται και γράφονται εδώ και 30-40 χρόνια είναι μόνο για να έχουν με κάτι να ασχολούνται οι πολιτικοί. Γρηγορότερα θα τελειώσει ο Ανάβαλλος παρά θα φτιαχτεί Νοσοκομείο!

    5
    1
  3. Ο Γιατρός είναι ότι καλύτερο έχουμε στην Αργολίδα ,,και ως επιστήμονας και ως άνθρωπος ,αψεγάδιαστος, μακάρι να εισακουστεί πέραν απο μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να γίνει πράξη η πρόταση του, απο έναν άνθρωπο γνώστη άριστα του θέματος………….μακάρι να μιμηθούν και άλλοι το Γιατρό μας σε αυτόν τον τόπο , για τις αξίες του την ανθρωπιά του και τις γνώσεις του!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια