Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς το ναό του Αγίου Λουκά, στα Λευκάκια Ναυπλίου

Έργο ασφαλτόστρωσης υλοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο δρόμο προς το ναό του Αγίου Λουκά, στα Λευκάκια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου: “Με το εν λόγω έργο δόθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυπτε κατά την πρόσβαση η οποία καθίστατο δυσχερής, το καλοκαίρι λόγω της σκόνης και τον χειμώνα λόγω της λάσπης”.

2 σχόλια

  1. Ο Κλήρος είναι κράτος εν κράτη,,όποιος τόλμησε να τα βάλει μαζί του καταποντίσθηκε πολιτικά,ηθικά,κοινωνικά,,βλέπε Ανδρέα ,Παπανδρέου, Αντώνη Τρίτση ( με την εκκλησιαστική περιουσία ) μετά ήρθε η σειρά του Αλέξη που τόλμησε να αλλάξει την ιδιότητα των κληρικών απο Δημοσίους Υπαλλήλους που πληρώνονται απο το κράτος, ενώ κάνουν υποτίθεται λειτούργημα ,,και αυτοί ξεσηκώθηκαν ,εχουν μάλιστα και συνδικαλιστικό όργανο ( αν είναι δυνατόν ιερείς συνδικαλιστές για τα οικονομικά τους συμφέροντα) που είσαι Ιησού να πάρεις το μαστίγιο όπως τότε στο Ναό του Σολομώντα να διώξεις την δυσωδία που υπάρχει,,στο δια ταύτα του δρόμου,, ο Δέσποτας όπως οι προκάτοχοί του έφτιαχναν και ενα μοναστήρι σε κάποιο σημείο του νομού, για τους δικούς τους λόγους, έτσι και αυτός για αυτή την δουλειά το προορίζει νομίζω,,,,ο αγιος προκάτοχός του ,,τον λέω αγιο μετα λόγου γνώσεως, αυτό που έφτιαξε στα νερά του Αχλαδοκάμπου είναι τόσο λιτό όπως και ο βίος του, και οι άγιοι πατέρες κάνουν πραγματικό ασκητικό ορθόδοξο έργο αφιερωμένοι ψυχή και σώμα στον ουράνιο θεό,,ο δε δρόμος για να πας θελεις 4χ4 φορτηγο και μια ώρα με ταχύτητα 20χιλ το πολύ,τον χειμώνα δεν πάς καθόλου,είναι πολυ δύσβατος, εσύ Δέσποτα γιατί θέλεις άσφαλτο στο λυκοτρούπι ??????? η Ορθοδοξία και ο χριστιανισμός δεν θέλει ευκολία και ανέσεις………………ο Χριστιανισμός αγωνίζετε καθημερινά σηκόνωντας τον σταυρό του κυρίου μας και αγωνίζεται με πόνο και δάκρυ……………υπάρχουν ιερωμένοι στα βάθη της Αφρικής που κάνουν χριστιανικό έργο εκχριστιανίζοντας εκατοντάδες έγχρωμα παιδάκια που έμαθαν ελληνικά , αρχαία ελληνική ιστορία και τον εθνικό μας ΄ύμνο, αυτό είναι ο Χριστιανισμός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καθημερινός Σταυρός με πόνο ,δάκρυ και ισως και αίμα, αυτό δίδαξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ , ταπεινότητα,ισότητα,δικαιοσύνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ας αφήσουμε λοιπόν τις πολυτέλειες ,τις MERSEDES, και ας μιμηθούμε εμείς και εσείς αγαπητοί κληρικοί , τον εν ζωη Αλεξανδρο Μαντινείας, τους αείμνηστους Αγιο Σισάνιο Παύλο, και τον Αγιο Δικό μας Ιάκωβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    1

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια