Πότε και πώς θα γίνει ο Αγιασμός στο 1ο Λύκειο, 2ο και 3ο Γυμνάσια Άργους

Για την ομαλή έναρξη του σχολείου η διευθύντρια του 1ου Λυκείου Άργους Λένα Παπαθανασίου εξέδωσε ανακοίνωση, απευθυνόμενη στους μαθητές:

“Μετά από την νεότερη οδηγία του ΥΠΑΙΘ θα πρέπει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου να προσέλθετε στο σχολείο μας στις 8.15 π.μ. φορώντας τις προστατευτικές μάσκες σας και έχοντας τις σχολικές τσάντες σας για να σας διανεμηθούν τα βιβλία”.

O καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 πμ στον αύλειο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους για το Σχολικό Συγκρότημα που στεγάζει το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους, το 2ο Γυμνάσιο Άργους και το 3ο Γυμνάσιο Άργους.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί με τους Διευθυντές των σχολείων, με τους ιερείς του οικείου ναού, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών.

Στη συνέχεια οι ιερείς θα επισκεφθούν όλες τις αίθουσες των σχολικών μονάδων, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια