Δήλωση Πανοβράκου μετά την κριτική που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών

Δήλωση έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Άργους – Μυκηνών Γιώργος Πανοβράκος με αφορμή τη διαφοροποίηση της τοπικής οργάνωσης Άργους – Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δηλώσεις του.

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών είχε ανακοινώσει ότι παίρνει σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση του Γ. Πανοβράκου, “η οποία περιέργως δεν εντοπίζει καμιά ευθύνη στη δημοτική αρχή της πόλης και ουσιαστικά της παρέχει κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα καταφέρεται κατά της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και της Προϊσταμένης αυτής κας Άλκηστης Παπαδημητρίου”.

Ο Γ. Πανοβράκος αναφέρει:

Πριν από ενάμιση χρόνο αποφάσισα να προσφέρω τις δυνάμεις μου για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών, με γνώμονα μοναδικό την ανιδιοτέλεια και την αγάπη μου για το δήμο. Δεν υπήρξα και δεν είμαι μέλος κανενός πολιτικού κόμματος, γι’ αυτό μπορώ να βλέπω καθαρά την αλήθεια και να εκφράζω τα συναισθήματα δυσαρέσκειας για θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν στο δήμο μας χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.