Δήλωση Αναγνωσταρά για την δικαστική απόφαση δικαίωσης των εργαζομένων του Δήμου Ναυπλιέων

Δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά σχετικά με τη δικαστική απόφαση δικαίωσης των εργαζομένων του Δήμου:

“Ακόμα και σήμερα, για όλα τα κακώς κείμενα φταίει ο Αναγνωσταράς, κατα την προσφιλή τακτική του Κωστούρου!!!

Θα πρότεινα στον κ. Κωστούρο, αντί να κρύβεται, να συμμορφωθεί έστω και τώρα με τις δικαστικές αποφάσεις πληρώνοντας τους εργαζομενους!

Να πληρώνει ανούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις-κατσαρίδες ψεκασμένες, διαφημίσεις σε ΜΜΕ,να κατασπαταλά χρήματα μέσω εκατοντάδων απευθείας αναθέσεων, προκειμένου να δημιουργεί “στρατο” δικών του οπαδών και ψηφοφόρων για όλα αυτά έχει χρήματα ο δήμος!

Οι εργαζόμενοι που δικαιώθηκαν στα δικαστήρια μπορούν να περιμένουν κατά την άποψή του!

Προτεραιότητα γι’ αυτόν έχει η δική του προβολή με τα χιλιάδες ευρώ που σκορπά σε ημέτερους μέσα από την ΔΕΥΑΝ,τον οργανισμό πολιτισμού τον δήμο κλπ!

Τέλος θα τον ρωτήσω και περιμένω απάντηση:

Eφόσον κ. Κωστούρο θεωρούσες ότι οι εργαζόμενοι δεν έπρεπε να πληρωθούν, γιατί από το 2016 έως το 2018 δεν κατέθεσες έφεση; Και εφόσον δεν κατέθεσες έφεση γιατί δεν πληρώνεις;

Και επειδή δεν θα απαντήσεις θα σου πω εγώ: Γιατί ήθελες να τους κρατάς ομήρους!

Ντροπή σου!”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια