Ολοκληρώνονται οι “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα” με αφιέρωμα στη Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ

Την Κυριακή 30 Αυγούστου πέφτει η αυλαία του 7ου φεστιβάλ θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα” που διοργάνωσε ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική βραδιά με την ορχήστρα και τη χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης καθώς και απαγγελίες κειμένων. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις, θα γίνει στην υπαίθρια σκηνή του πολυχώρου “ARTίκι – Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ” (περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης), στις 9 μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6986982224.

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας και ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, παλαιοί γνώριμοι και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους από συνδιοργανώσεις θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων, τιμούν από κοινού στο κλείσιμο αυτού του φεστιβάλ, τη μνήμη της Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, της μεγάλης Κυρίας του Πολισμού της περιοχής μας και ευεργέτιδας πέραν των άλλων και των δύο αυτών πολιτιστικών φορέων, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία της.