87 προσλήψεις στην Αργολίδα για καθαρισμό σχολείων – Οι προκηρύξεις σε κάθε Δήμο

87 προσλήψεις ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, (μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης) για την καθαριότητα σχολικών μονάδων, θα γίνουν για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και λήγει την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις ανά Δήμο:

Δήμος Άργους – Μυκηνών

Θα προσληφθούν 38 άτομα (12 με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και 26 με ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης).

Για προβολή της αναρτημένης πράξης πατήστε εδώ
Για λήψη του εγγράφου της πράξης πατήστε εδώ
* Για την ορθή προβολή του εγγράφου και την επαλήθευση της ψηφιακής υπογραφής προτείνεται η χρήση Adobe Reader.

Για να κατεβάσετε το Παράρτημα Ανακοίνωσης & την Αίτηση πατήστε εδώ

 

Δήμος Ναυπλιέων

Θα προσληφθούν 28 άτομα (11 με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και 17 με ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο αίτηση-υπεύθυνη δήλωση της με αριθμό ΣΟΧ 1/2020 ανακοίνωσης του Δήμου Ναυπλιέων και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:[email protected].

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων (δείτε εδώ).

 

Δήμος Ερμιονίδας

Θα προσληφθούν 15 άτομα (7 με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και 8 με ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό πρωτ. Ανακοίνωσης 7124/20.8.2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

 

Δήμος Επιδαύρου

Θα προσληφθούν 6 άτομα (1 με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και 5 με ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης).

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.

Κατεβάστε εδώ την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.

Κατεβάστε εδώ το σχετικό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια