Επίσκεψη του Ανδρέα Πουλά στη Διεύθυνση Δασών Αργολίδας

Ο βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής  Ανδρέας Πουλάς επισκέφτηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Ενημερώθηκε από τον διευθυντή και το προσωπικό της Υπηρεσίας για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Συγκεκριμένα διεξήχθη εκτενής συζήτηση γύρω για τα παρακάτω θέματα:

  • Στελέχωση και λειτουργία της Διεύθυνσης
  • Αιολικά & φωτοβολταϊκά πάρκα
  • Λατομεία
  • Δασικές πυρκαγιές και αντιπυρική προστασία
  • Δασικοί δρόμοι και μονοπάτια
  • Αξιοποίηση δασικού πλούτου & εναλλακτικός τουρισμός
  • Δασικοί χάρτες και κτηματολόγιο

Μετά το τέλος της συνάντησης ο βουλευτής ανέφερε:

«Η διεύθυνση Δασών είναι επιφορτισμένη με ένα ογκώδες αλλά και σημαντικό έργο για την περιοχή μας. Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται να διαχειριστούν πολλά προβλήματα των πολιτών αλλά ταυτόχρονα πρέπει και  να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας. Η εκτέλεση των καθηκόντων τους δυσχεραίνεται από την δαιδαλώδη  νομοθεσία, τα πολλά αντικείμενα και την γραφειοκρατία. Τα προβλήματα τους διογκώθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω αποχωρήσεων του προσωπικού, με αποτέλεσμα σήμερα η υπηρεσία να είναι υποστελεχωμένη  και ειδικά σε εξειδικευμένο προσωπικό.

Οφείλω να ευχαριστήσω τόσο το προσωπικό όσο και τον κύριο Διευθυντή για την ένθερμη υποδοχή, την πλήρη ενημέρωση που μου προσέφεραν αλλά και το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που συνάντησα. Από την μεριά μου δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα τους στις προσπάθειες  εκπλήρωσης του έργου τους.»

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια