Κυκλοφόρησαν «Οι Οθωµανίδες κυρίες του Ναυπλίου» και άλλα διηγήματα του Τόλη Κοΐνη

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Πηγή» το βιβλίο µε τίτλο «Οι Οθωµανίδες κυρίες του Ναυπλίου και άλλα διηγήματα» του Ναυπλιώτη μαθηματικού Τόλη Κοΐνη.

Πρόκειται για μια σειρά διηγημάτων από έναν άνθρωπο που έχει ψάξει ιδιαίτερα την τοπική Ιστορία αλλά και τις παραδόσεις και τους αστικούς μύθους της περιοχής.

Όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Οι Οθωμανίδες Κυρίες του Ναυπλίου έφθασαν. Ανεβαίνουν αγριεµένες στα βραχάκια του λιµενοβραχίονα. Τις ανταµώνουν µόνον αλαφροΐσκιωτοι περιπατητές… Ταυτόχρονα ένας αλλόκοτος θίασος ξεπροβάλλει: Ο κόκκινος συνταγµατάρχης, ο Δεσπότης που πέθανε από τύφο, η Όλγα, ο ναύτης του Μαγγελάνου, ο νάνος του πηγαδιού, ο µεθυσµένος µαντατοφόρος, οι ήρωες των µυθιστορηµάτων του Αλ. Μουτασίµογλου και άλλοι… Όλοι µαζί συµµετέχουν στην «παρέλαση των πειρασµών» στο µυαλό µιας νεαρής φιλολόγου…

Αυτά και άλλα περίεργα βγαλµένα από σύγχρονους αστικούς µύθους θα βρει ο αναγνώστης στη πρωτότυπη αυτή συλλογή διηγηµάτων του Τόλη Κοΐνη µε τίτλο «Οι Οθωµανίδες κυρίες του Ναυπλίου και άλλα αφηγήµατα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πηγή”.

To βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά εδώ αλλά και στο περίπτερο των εκδόσεων “Πηγή” στην Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια