Πρόστιμα σε ταβέρνες και πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ερμιονίδα

Πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε τρεις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας για αγορανομικές παραβάσεις: σε δύο εστιατόρια και πρατήριο υγρών καυσίμων.

• Σε εστιατόριο – μεζεδοπωλείο στην Ερμιόνη, επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ποσού 1000€. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 2 Ιουλίου από τα αρμόδια όργανα του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή της ένδειξης «κατεψυγμένο» στον τιμοκατάλογο της επιχείρησης για καλαμάρια και χταπόδια, κατά παράβαση του νόμου. Για καθένα από τα προϊόντα που δεν αναγράφονταν οι ενδείξεις «κατεψυγμένο» το πρόστιμο είναι 500€.

• Επίσης σε ταβέρνα στην Ερμιόνη, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500€ επειδή κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν αναγραφόταν η ένδειξη «κατεψυγμένο» στον τιμοκατάλογο για καλαμάρια τα οποία σερβίρονταν ως φρέσκα

• Τέλος, επιβλήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Κρανιδίου, πρόστιμο ύψους 2.000€ επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2019, από τα όργανα της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Πάτρας (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Πάτρας), διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση της λιανικής τιμής προϊόντος που εμπορευόταν σε δικτυακό τόπο.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια