Ενεργοποιήθηκε το τμήμα αντιμετώπισης παιδικών τραυμάτων στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Άργους

Στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας – Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους έχει αναπτυχθεί Τμήμα αντιμετώπισης του παιδικού τραύματος.

Το Σωματείο  «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος», με σκοπό τη βελτίωση της περίθαλψης των τραυματισμένων παιδιών, αποφάσισε να προβεί στη δωρεά του κάτωθι εξοπλισμού προς το Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ.Άργους.

 

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:

1. Απινιδωτής του οίκου Innomed Medical and Manufacturing inc. μοντέλο KCA369B. Cardio-Aid 260B biphasic defibrillator with paddies.

2. Μόνιτορ του οίκου EDAN INSTRUMENTS, INC, μοντέλο Μ3Α, για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων αναίμακτης πίεσης, οξυμετρίας, καθώς επίσης και τον καρδιακό ρυθμό, ανηλίκων, παίδων και νεογνών, με τροχήλατη βάση.

3. Τροχήλατο νοσηλείας του Ιταλικού εργοστασίου CFS, μοντέλο TORNADO (7010).

4. Τροχήλατο ανάνηψης του Ιταλικού εργοστασίου CFS, μοντέλο TORNADO (7010).

5. Επιτοίχιος διπλός μετασχηματιστής HEINE EN200 με κεφαλή οπτικής ίνας ωτοσκοπίου Κ180 και κεφαλή οφθαλμοσκοπίου Κ180.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας – Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους:

Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος» και την πρόεδρο του ΔΣ κα Natasha CLIVE- Vrecossis για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια του συστήματος Υγείας στην παροχή της βέλτιστης φροντίδας υγείας στους μικρούς μας ασθενείς. Η επίσημη παράδοση του τμήματος, δεδομένων των ειδικών συνθηκών, θα γίνει από το Σεπτέμβριο και θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Το τμήμα της Αντιμετώπισης του Παιδικού τραύματος, μαζί με τη Βραχεία Νοσηλεία του παιδιατρικού ΤΕΠ, το Τακτικό Παιδιατρικό Ιατρείο, το ιατρείο Εμβολιασμών καθώς και το Ιατρείο Ελέγχου Παιδικού Βάρους,  υποστηρίζουν τους μικρούς μας ασθενείς. Σύντομα ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε και την παιδιατρική κλινική της Ν.Μ. Άργους, έτσι ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη φροντίδα στα παιδιά των πολιτών του Νομού Αργολίδας.

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Παρουσίαση συνεργατών από τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό

Σε εκδήλωση που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός θα...

Ανατροπή ΙΧ στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου

Τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω σρις 8.30 το πρωί του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου, στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Άργους-Ναυπλίου. Αυτοκίνητο μάρκας AUDI ξέφυγε από την πορεία...

1η Οκτώβρη 1944: Οι αντάρτες του ΕΛΑΣ και ο Άρης Βελουχιώτης στο Άργος (του Γ. Γιαννούση)

του Γιώργου Γιαννούση, οικονομολόγου-προέδρου της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού (Πρωτοδημοσιεύτηκε στην Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας & Πολιτισμού) «Προκήρυξη προς το λαό του...

Το πρόγραμμα των επισκέψεων στην Αργολίδα του κλιμακίου της ΝΔ

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου την Αργολίδα. Σε αυτό συμμετέχουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Τρία στα τρία για τον Διομήδη με εκτός έδρας νίκη

Το αήττητο σερί του διατήρησε ο Διομήδης νικώντας στη...

Δηλώσεις συμμετοχής στον 2ο Ορεινό Αγώνα Όρους Φαρμακά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλη Βρύση Φαρμακά, η τοπική κοινότητα...

Ανατροπή ΙΧ στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου

Τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω σρις 8.30 το πρωί του...

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής...

1η Οκτώβρη 1944: Οι αντάρτες του ΕΛΑΣ και ο Άρης Βελουχιώτης στο Άργος (του Γ. Γιαννούση)

του Γιώργου Γιαννούση, οικονομολόγου-προέδρου της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης...

Προτείνουμε...