Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τους προέδρους των Επιμελητηρίων

Φωτογραφία αρχείου

Προγράμματα για την ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας και της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους προέδρους των πέντε Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στην Τρίπολη την Τρίτη 4 Αυγούστου.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι ήδη “τρέχει” ένα σχετικό πρόγραμμα και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλα δύο, επαναλαμβάνοντας ότι “η βούληση της περιφερειακής Αρχής είναι η στήριξη του ιδιωτικού τομέα”.

Στη εν λόγω συνάντηση, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων σε όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν, συμφωνήθηκε δε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία ώστε να ενημερώνονται όλοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήταν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

 

 

Πρόσφατα σχόλια