Τα 12 θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου (10 πμ) θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας (παρ.οδός Ναυπλίου -Ν.Κίου), για να λάβει αποφάσεις στα ακόλουθα θέματα: 

 

ΘΕΜΑ 1ο Επί εισήγησης απόρριψης της ένστασης του κου Σκαλίδη Εμμανουήλ κατά της αρ. 94/2019 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου.
ΘΕΜΑ 2ο Επί εισήγησης για έγκριση και παραλαβή του Β2 Σταδίου της μελέτης: «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού & Χωροταξικού Σχεδιασμού ΔΕ Μιδέας Δ.Ναυπλιέων».
ΘΕΜΑ 3ο Επί εισηγήσεως για την κατάργηση και απομάκρυνση του περιπτέρου που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου (πλησίον θερινού κινηματογράφου) στην Κοιν. Ναυπλίου.
ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισηγητικών αποφάσεων.
ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης Δ΄ τριμήνου του έτους 2019 και Α΄ και Β΄ τριμήνου έτους 2020 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
ΘΕΜΑ 6ο Περί έγκρισης της αρ. 99/2020 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ που αφορά τη λήψη εκ νέου απόφασης για την εφαρμογή περιβαλλοντικού τέλους.
ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος.
ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης εργασιών συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης βλαβών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον εκμισθωμένο χώρο έμπροσθεν του εστιατορίου «Πανόραμα» στο Τολό.
ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης χορήγησης άδειας εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καμπίνας σε κοινόχρηστους χώρους της Κοιν. Πυργιωτίκων, στα πλαίσια έργου που θα εκτελεστεί από τον ΟΤΕ ΑΕ.
ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από ανωτέρα βία στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ναυπλιέων ».
ΘΕΜΑ 11ο Επί εισήγησης για παραχώρηση οικογενειακού τάφου στην κα Κορογώνα Κωνσταντίνα του Εμμανουήλ στο κοιμητήριο Δρεπάνου.
ΘΕΜΑ 12ο Επί αιτήματος κου Τζαβάρα Δημητρίου του Σωτηρίου για χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους στο Cοlour’s Spot, στο Ναύπλιο

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους ξεκινούν τον Οκτώβριο στο Colour's Spot στο Ναύπλιο (Αντωνοπούλων 6). Ο πολυμερής πηλός είναι ένα αγαπημένο υλικό ερασιτεχνών, επαγγελματιών αλλά...

Ελπιδοχώρι: μια χαρούμενη νεανική νότα στο Μαλαντρένι

Από το Bella Ciao και το Kalashnjikov του Γκόραν Μπρέγκοβιτς μέχρι τα ελληνικά τραγούδια και τους χορούς, η βραδιά της 24-9-2022 γέμισε από μουσικές,...

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αργολίδας

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ήταν ο νικητής στον τελικό του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Αργολίδας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο ΔΑΚ Άργους....

Τι θα δείτε αν σκανάρετε με το κινητό τις αφίσες σε κάδους του Άργους και του Ναυπλίου…

Ήρθε στο  Άργος και το Ναύπλιο η νέας γενιάς αφίσα με το κοινωνικό μήνυμα «ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ». Η χάρτινη αφίσα προβάλλει, μ΄ ένα...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Ολοκληρώθηκε η 17η περίοδος των “Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου”

Σημαντικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες διαλέξεις και τοποθετήσεις περιείχε η...

Σύλληψη στο Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9 στο Ναύπλιο, από...

Η ακρίβεια στο ρεύμα, οι ΟΤΑ και ο Δήμος Ναυπλιέων (γράφει ο Κ. Καραμπής)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμπής* Δυστυχώς, αν και αναμενόμενη ως εξέλιξη,...

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους στο Cοlour’s Spot, στο Ναύπλιο

Μαθήματα πολυμερικού πηλού για αρχάριους ξεκινούν τον Οκτώβριο στο...

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αργολίδας

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ήταν ο νικητής στον τελικό...

Προτείνουμε...