Απονεμήθηκε στην Κορωνίδα Κοιλάδας ο τίτλος της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Αργολίδας

Μια ιστορική στιγμή έζησαν το βράδυ του Σαββάτου οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι παράγοντες της Κορωνίδας και το χωριό της Κοιλάδας: Την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή Αργολίδας στην ομάδα τους από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, που σημαίνει παράλληλα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κορωνίδα φέτος έκανε το νταμπλ αφού κατέκτησε και το Κύπελλο… Έφτασε στον τελικό με τον Παναργειακό και λόγω των συγκυριών δεν διεξήχθη ο αγώνας αλλά έγινε κλήρωση…
Πριν από την απονομή του κυπέλλου διεξήχθη ολιγόλεπτος αγώνας των ομάδων υποδομής της Κορωνίδας. Στην συνέχεια δόθηκαν έπαινοι σε παλαιούς πρόεδρους, παρόντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν την Κορωνίδα να φτάσει στη μεγάλη επιτυχία.
Εκτός από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Β. Σιδέρη, απονομές έκαναν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αν. Γανώσης, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Ι. Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Κοιλάδας Στ. Μπασακιώτης, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Φράγχθι» Δ. Γκιώνη και ο πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Κοιλάδας Β. Ηλιού.
Κατά τη διάρκεια της απονομής βεγγαλικά γέμισαν τον ουρανό του παραλιακού χωριού της Ερμιονίδας ενώ η συνέχεια των πανηγυρισμών δόθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοιλάδας.

Πρόσφατα σχόλια