Mια ακόμα καταγγελία για δολιοφθορά από ανθρώπινο χέρι σε ηλεκτρολογικό πίνακα του δικτύου ύδρευσης κάνει η ΔΕΥΑ Ερμιονίδας. Το νέο κρούσμα ήταν στη Θερμησία όπου τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διακοπές υδροδότησης.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας Γιώργος Τσέγκης:
«Δυστυχώς κάποιοι εμμένουν και επιμένουν. Οι δολιοφθορές στα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΥΑΕΡ συνεχίζονται, με μόνο αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών του τόπου μας και την οικονομική αιμορραγία της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας.
Σειρά αυτή την φορά είχε η Θερμησία. Όπως φαίνεται από την επισυναπτόμενη τεχνική έκθεση του ηλεκτρολόγου, κάποιο ανθρώπινο χέρι «πείραξε» τον ηλεκτρολογικό πίνακα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη βλάβη στην αντλία και η Κοινότητα Θερμησίας να έχει συχνές διακοπές υδροδότησης για μεγάλο χρονικά διάστημα.
Η ΔΕΥΑΕΡ πλέον λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θωρακίζει κάθε περιουσιακό της στοιχείο, αφού κάποιοι έχουν βαλθεί να «καταστρέψουν» την περιουσία των δημοτών μας με πλάγιους τρόπους.
Κλείνοντας παραθέτουμε την λαϊκή ρήση «Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα». πολύ σύντομα τα πορίσματα από την αρμόδια Υπηρεσία θα παραδοθούν στην ΔΕΥΑΕΡ και θα αποκαλύψουν την αλήθεια για το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις δολιοφθορές».