Οι εκδηλώσεις στα “Μικρασιάτικα” της Νέας Κίου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Μικρασιάτικα 2020” ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑΜ και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ανακοινώνουν το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια για τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του Κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, είναι υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους και μέχρι την τοποθέτησή τους στη θέση τους καθώς και κατά την έξοδό τους.

Oι εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες:

Την Κυριακή 26 Ιουλίου (9 μμ) στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέα Κίου θα γίνει παιδική μουσική παράσταση με τον Φοίβο Δεληβοριά (τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ).

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου (9 μμ) θα γίνει βραδιά χορωδιών στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου. Συμμετέχουν οι χορωδίες Νέας Κίου, Δήμου Άργους – Μυκηνών και η Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Νεμέας.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου (9 μμ) θα γίνει παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση στο ανοιχτό θεατράκι της Νέας Κίου, με χορούς αντικριστούς.

Θα συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Παυλόπουλος (Βιολί), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (Κλαρίνο),Κωνσταντίνα Πάτση (Τραγούδι), Ιορδάνης Κουζηνόπουλος(Λαούτο), Μανούσος Κλαπάκης(Κρουστά).

Διδασκαλία χορών: Ράλλης Γιώργος

Συμμετέχει το Πολιτιστικό λαογραφικό σωματείο Χορόσημο και η Δημοτική θεατρική σκηνή Νέας Κίου.

Πρόσφατα σχόλια