Ο σύλλογος «Καββαδίας» τιμά έναν υπέροχο άνθρωπο: Τον Γιάννη Σαρρή (Δραγώνα)

Την Κυριακή 19 Ιουλίου (8.30 μμ), στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον Γιάννη Σαρρή μέσα από ένα παζλ στιγμών.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Δέσποινα Γκάτζιου και θα πλαισιώνεται μουσικά από την ορχήστρα του Μιχάλη Παγίδα και την παιδική-νεανική χορωδία του συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης «Υπέροχοι Άνθρωποι» που διοργανώνει ο σύλλογος «Ο Καββαδίας».

Οι «Υπέροχοι Άνθρωποι» γεννήθηκαν ως ιδέα πριν από δεκατέσσερα χρόνια, μια νύχτα καλοκαιριού στο Λυγουριό… Στον τόπο όπου το 1974 ένας ανήσυχος νέος πρωτοστάτησε στην ίδρυση ενός πολιτιστικού συλλόγου με την επωνυμία «Ο Καββαδίας». Eνός φορέα ιδιαίτερα δραστήριου, που συμβάλλει ως τις μέρες μας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σαρρή, γνωστό ως «Δραγώνα»,  εκδότη παράλληλα της εφημερίδας «Εδώ Λυγουριό», στην οποία για είκοσι χρόνια καταγραφόταν η οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική ζωή του χωριού μας. Το κοινωνικό του έργο είναι πολύπλευρο, καθώς και το συγγραφικό-αρχειακό για το οποίο έχει διακριθεί πολλές φορές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου.

 

Πρόσφατα σχόλια