Επιτυχίες του Αριστέα Άργους στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Παίδων-Κορασίδων

Οι επιτυχίες στο στίβο συνεχίζονται για τον Αριστέα Άργους. Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Τρίπολη, οι αθλητές του Αριστέα διακρίθηκαν και πάλι, με εξαιρετικές επιδόσεις…

Στον ακοντισμό ξεχώρισε η Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019 (Κ18), Ελένη Δήμα με βολή 47,65μ που ήταν και η καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα! Αυτό δείχνει ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της για μια ακόμη χρονιά, παρ όλες τις αντιξοότητες που έφερε η περίοδος του κορωναϊού. Ευχόμαστε η ανοδική αυτή πορεία να συνεχιστεί με διακρίσεις και στους αγώνες που ακολουθούν με την Εθνική ομάδα.

Στη σφαιροβολία, η Ντενίσα Στεγκάρου, που είναι και αυτή μέλος της Εθνικής ομάδας, πήρε την πρώτη θέση επίσης με βολή 13,16μ. Αλλά και οι αθλήτριες Κατερίνα Σχοινοχωρίτη και Ναταλία Σταυροπούλου έκαναν μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ενώ ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία… Η Κατερίνα Σχοινοχωρίτη πήρε την 1η θέση στα 200μ με χρόνο 27″14 και η Ναταλία Σταυροπούλου  τη 2η θέση στον ακοντισμό με βολή 34,18μ.

“Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον “ηγέτη – προπονητή” αυτής της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Καμπόσο που δε σταματά να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο του Στίβου” αναφέρει κλείνοντας την ανακοίνωση η ομάδα στίβου του Αριστέα.

Πρόσφατα σχόλια