Συναντήσεις Χρόνη με Βορίδη, Σκρέκα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (τον υπουργό Μ. Βορίδη και τον υφυπουργό Κ. Σκρέκα) είχε την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο δημαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης. Παρούσα ήταν και η πολιτευτής Αργολίδας της ΝΔ Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Επιδαύρου:

“Έπειτα από αρκετά χρόνια, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι και πάλι συνδιοργανωτής του Αγροτουρισμού Επιδαύρου, ενός σημαντικού θεσμού που δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα αγρότη να παράγει και να διαθέτει το προϊόν του και τα προϊόντα που βγαίνουν από την μεταποίησή του, μόνος του χωρίς την παρέμβαση άλλων κλάδων.

Τα ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα της Επιδαυριας γης θα δηλωσουν φέτος την παρουσία τους από 6 έως 16 Αυγούστου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Επιδαύρου, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Επίσης συζητήθηκαν διαχρονικά προβλήματα των αγροτών και της περιοχής μας, όπως τα συμπληρωματικά δίκτυα του Αναβάλου, η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στον κεντρικό αγωγό του Αναβάλλου και η γενικότερη κυβερνητική πολιτική για τους αγρότες που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση”.

Ο Τάσος Χρόνης καταλήγει:

“Τόσο ο υπουργός κ. Βορίδης όσο και ο υφυπουργός κ. Σκρέκας, άριστοι γνώστες των προβλημάτων του Δήμου μας, άμεσα θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό των όσων αναφέρθηκαν, με την υποστήριξη όλων των θεσμικών παραγόντων του νομού και του Δήμου μας

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την χθεσινή επίσκεψη την πολιτευτή Αργολίδας ΝΔ κ. Παναγιωτοπούλου Ελένη, καθώς και όλους όσοι διαχρονικά βοηθούν το Δήμο Επιδαύρου και τους δημότες μας, προκειμένου να ακουστούν και να επιλυθούν χρονίζοντα και σημαντικά προβλήματα του τόπου μας αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους.”.

 

 

Πρόσφατα σχόλια