Πνίγηκαν ηλικιωμένοι στην Κοιλάδα και τον Τυρό

Δύο πνιγμοί ηλικιωμένων που κολυμπούσαν στην περιοχή αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, αναφέρθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για άνδρα στην Κοιλάδα και γυναίκα στον Τυρό:

• Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Λεπίτσα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας ένας 89χρονος. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.

• Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τυρού Νότιας Κυνουρίας, 82χρονη. Η ανωτέρω διακομίσθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο Τυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.