Ο ΠΑΟΚ απαντά στον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών για ανάρτησή του στο facebook…

Την έντονη αντίδραση του ΑΣ ΠΑΟΚ προκάλεσε η ανάρτηση του Δήμαρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος ενέπλεξε ακόμα και τη συμφωνία των Πρεσπών, αναφερόμενος στο περσινό πρωτάθλημα του «δικεφάλου».

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα έγραψε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, δίνοντας την δική του απάντηση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Τονίζει ότι τις αποδείξεις των ισχυρισμών του θα πρέπει να τις θέσει ενώπιον του φυσικού κριτή κάθε κατοίκου αυτής της χώρας ενώ προτρέπουν τον Δημήτρη Καμπόσο να προτείνει στον Ολυμπιακό να αφιερώσει στην Αγιά Σοφιά το πρωτάθλημα, που θα κατακτήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Αφού λάβαμε γνώση της ανάρτησης του δημάρχου Άργους-Μυκηνών σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα, ΚΑΛΟΥΜΕ τον εν λόγω δήμαρχο να τιμήσει το «βαρύ» του όνομα (Καμπόσος) και να αποδείξει αυτά τα οποία ισχυρίζεται, χωρίς να επιλέξει την τακτική του στρίβειν δια του κορακίζειν, αρχίζοντας τα «δεν εννοούσα αυτό, αλλά το άλλο…», επιλέγοντας την τακτική «με λένε Ρίζο… και όπως θέλω τα γυρίζω».

Φυσικά, τις αποδείξεις των ισχυρισμών του θα πρέπει να τις θέσει ενώπιον του φυσικού κριτή κάθε κατοίκου αυτής της χώρας.

Υ.Γ Ο εν λόγω κύριος αν θέλει η αγαπημένη του ομάδα να αφιερώσει κάπου το πρωτάθλημα, ας προτείνει να το αφιερώσουν στην Αγιά Σοφιά και στην επικείμενη μετατροπή της σε τζαμί, που επιχειρεί το τουρκικό κράτος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει στην καμπάνια εναντίον αυτής της επιδίωξης».

 

Η ανάρτηση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών

Πρόσφατα σχόλια